108 comments

        1. Meni je izašao rezultat i moj IQ je 119 , po njima. Ništa nisam čekala. Kad su rezultati tačni odgovor stiže odmah.

  1. Kod pitanja koliko kvadrata ima treba samo brojati kvadrate a ne i pravougaonike. Kvadrat je povrőina kojaq ima sve cetri stranice iste dok pravougaonik dve po dve.

    1. Ne sagledavaš dobro. Pojedine kocke su na uglovima i 1 zahvata 2 strane. Ima ih 12 , 6 sa jedne i 6 sa druge strane.

      1. Ne mora da znači da su četiri kocke u drugom redu uopšte postavljene jer je taj prostor potpuno zaklonjen. Kod drugih zadataka sve je očigledno pa bi trebalo i kod ovog da važi isti princip.

  2. Samo da kazem da ste me prilcno uvredili procenivsi moj iq 105. 105 je premalo,a svi znamo da anstajn ima 180iq kako makar drugi tvrde po meni anstajnov iq nemoze da se meri jel nije radio iq test,ali ok neka vam bude i ako stee procenili za samo 105iq

    1. Moj rezultat je 145 nisam uopste pametna haha.
      Ma ni ne secam se koliko Sam imala
      Ne secam se tacno Koji je bijo rezultat
      A ih Koja Sam genijalka I ainstain bukvalno
      Zaboravila Sam svoj rezultat Koji je ovo,pameta mozem😂😂😂I Jos jednom da kazem srecan bam uskrs svima lepo provedite uskrs cao🥚🥚🥚.

  3. Rezultat mi je 120,vreme je 9:12 bibi lepo si rekla na pocetku,ja Sam zadovoljna svim basin rezultatima,izvrsno ste svi uradili,Ali da ovo I jesu kidarska pitanja❤️❤️I da da kazem srecan uskrs svima❤️❤️👍🏻👍🏻🥚🥚🥚ko igra adopt me ili Roblox,neka napisem u chat svoje Roblox sifru dovice robuxe
    roblox-e I da dobije ime I Sifru od ceator-a roblox-a Roblox ime:Jokaadoptmebohatasica a ovako u roblox-u se zovem Just_maki nazvala Sam se a u adopt me se isto zovem Just_maki,eh ovako sad imam 3 kangaroo jaja,2 ocean jaja I samo fly ride and neon petove imam samo njih nemam obicne obicne Sam dala onima sto se PRETVARAJU da nemaju petove,I imam legendary kola I to 5, a imam I 10 ride potion I 12 fly potions napisite ime brzo da bi Sve to dobili sad sto Sam spomenula Ali da mi date I vi nesto daje I za nista I za nesto,drugo napisite I Sifru acc da vam dam robloxe I da vam dam petove I da vam uredim skin dajte mi sifru a ostavicu pokllon bas za uskrs nesto takoda napisite ime sifru I abc Ako zelite cc srecni oraznici♥️♥️🤍♥️🤍🌫️🌫️🤍🐰🐹🐼🐴🐸.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *